Varför ska du välja oss?

Systrarnas bemanning är din kugge i hjulet när flexibilitet, kvalitet och omsorg och får styra verksamheten.

Vi vill vara det naturliga och självklara valet när din verksamhet behöver tillsätta en längre vakas på grund av arbetsbelastning vid rekrytering, sjukdom, semester, mm. Men vi strävar också mot att med vår kompetens få vara med och stödja när ni behöver och vill genomföra förändringsarbete och verksamhetsutveckling.

Systrarnas bemanning har som målsättning att erbjuda dig som arbetsgivare de mest erfarna och kompetenta konsulterna/sjuksköterskorna/interimscheferna som finns i vården. Vi har fokus på såväl privata som offentliga vårdgivare. Vi eftersträvar en balanserad utveckling i branschen och har sedan starten avtal och samarbete med Tibro kommun samt Diaverum i Falköping som bedriver dialysverksamhet.

Kort om Systrarnas bemanning

  • Timpriser från 675 kr/timmen.

  • Erfarenhet av akutsjukvård och kommunal verksamhet. 

  • Vision om att erbjuda den bästa kompetensen i hela Sverige.

  • Vi har idag avtal och/eller samarbete med ett flertal kommuner och organisationer såsom:  Avesta, Borlänge, Bromölla, Eksjö, Enköping, Fagersta, Falun, Gagnef, Heby, Hedemora, Hofors, Hörby, Höör, Knivsta, Ljusnarsberg, Ludvika, Osby, Norberg, Norsjö, Ockelbo, Osby, Sala, Sandviken, Skövde, Sollefteå, Strängnäs, Säter, Tibro, Tierp, Vara Ystad, Östhammar, Östra Göinge och Diaverum i Falköping.

Kontakta kundansvarig för ett möte och låt oss gå vidare med processen och samarbetet

Ditt meddelande har skickats!

Videomöte

Det är enkelt att samarbeta 

Det är enkelt att upprätta ett hållbart samarbete. Vi som bolag anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål. Följande process är ett förslag på hur vi normalt brukar upprätta ett samarbete: 

1. Vi träffas digitalt, förslagsvis teams/videomöte, för presentationer och diskuterar behov och önskemål. Vid behov kan följande personer vara med från er verksamhet: 

  • HR-chef 

  • Upphandlingschef

2. Vi tecknar avtal/direktupphandlingsavtal avseende överenskommelsen. 

3. Vi skickar förslag och konsultprofiler på 2-3 kandidater som kan tänkas passa för uppdraget. Ni väljer ut en lämplig kandidat.

4. Vi träffas digitalt, förslagsvis teams/videmöte, för presentation av kandidat. Vid behov kan följande vara med från er verksamhet: 

  • HR-chef 

5. Om kandidaten känns rätt, då inleds samarbetet enligt behov och önskemål. Om det av någon anledning inte känns rätt, då upptar vi processen igen från punkt 3.

Detta säger våra kunder
Citattecken
Tibro kommun
Citattecken

Lösningsfokuserad, engagerad med hög arbetsmoral och kompetens har systrarna hjälpt oss att lösa många bemanningsproblem även under de svåra covid tiderna.

 

Systrarna leverera det de lovar med glädje och hög kvalité, både sköterskor och andra professioner känner sig trygga med dem, inger trygghet. Är inte rädda för att arbeta inom olika område då de trygga, kompetenta och driftiga.

Covid teamet, Tibro kommun